Pink tricikli, napfénytetővel - 10 hónapos kortól 3 éves korig- Balade Plus

Nincs raktáron

Pink tricikli, napfénytetővel, amivel kis örökmozgó gyermekét meglepheti, ami elkíséri 10 hónapos korától egészen 3 éves koráig. Tökéletes színkivitelezésben megalkotott tricikli, a kislányoknak igazán nagy örömöt fog nyújtani.  A tolókar magassága 3 fokozatban állítható, ha már nincs rá szükség, könnyen leszerelhető. A leesésgátló és a csatos biztonsági öv óvja gyermekünket a leeséstől. Amikor megtanul önállóan tekerni, a lábtartó felhajtható, a leesésgátló és a magas háttámla levehető. A kényelmes kialakítású ülés kormánytól való távolsága 2 fokozatban állítható. Habosított műanyag kerekeinek köszönhetően nem csúszik és hangtalanul gurul.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
30 100 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 3 010 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a gyerekjárgányok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Pink tricikli, napfénytetővel - 10 hónapos kortól 3 éves korig- Balade Plus” elnevezéssel megtalálható gyerekjárgány oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: tricikli,gyerekjátékok, gyerek járgány, készségfejlesztő játékok, gyermekjárgány, tanulóbicikli, képességfejlesztő játék, futóbringa, futóbringák, gyerek jármű, gyermekjáték, tanulóbiciklik. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekmotorok, futókerékpár, készségfejlesztő játék, gyermekjárgányok, gyerekjárgányok, gyermekjátékok, játékok, gyerek járművek, gyerekjármű. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Gyerekjárművek > Tanulóbicikli, futóbringa” kategóriában és az

„Márkák > Smoby” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló gyerekjárgány között lehet válogatni. A gyerekjárgány kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 102 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.