5 (1 vélemény)

Kosárlabda palánk

Nincs raktáron

Kosárlabda palánk 5 magasságba állítható Legnagyobb mérete:szélessége: 126 cm, Magassága: 200 cm, Mélység: 74 cm.
Súlya: 10,5 kg.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
61 560 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a labdajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Kosárlabda palánk” elnevezéssel megtalálható labdajáték adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játék labda, játéklabdák, játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, játéklabda. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti labdajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló labdajáték között lehet böngészni. A labdajáték címkére kattintva például több mint 126 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

Vásárlóink a Kosárlabda palánk terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: » Számos – Mágneses íráselőkészítő » Ayres Függőhinta – Rögzítőkészlettel – LaSiesta JOKI Narancs » Nyuszi – Kesztyűbáb » Kesztyűbáb – Királylány » Kecskegida – Kesztyűbáb » Sün – Kesztyűbáb » Róka – Kesztyűbáb » Bárány – Kesztyűbáb » Apóka – Kesztyűbáb » Anyóka – Kesztyűbáb.