Húsevő növények

Nincs raktáron

Húsevő növények - Tudomány és játék egyben! Bevezet a természettudomány csodálatos világába. Keltsd életre a dinoszaurusz növényt, az üvegházban nevelj húsevó növényeket!

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 799 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az alsósok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra kilencéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Húsevő növények” névvel megtalálható tudományos játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: tudományos játékok, képességfejlesztő játék, játék, játékok. A fenti tudományos játék egyebek mellett a „Márkák > Clementoni” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló tudományos játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A Húsevő növények termék mellett legtöbbször az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Vidám tudomány » Adományozz most! – UNICEF csengettyű » Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet » Alkoss kristályokat! – Clementoni » Brainbox: Állatok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték » Tick Tack Bumm – Partyjáték.