Házikó kis kertészeknek, 21 kiegészítővel - Smoby kerti játszóház

Nincs raktáron

Fantasztikus kerti ház díszítheti most a kertedet, és boldogíthatja gyermeked!
Az ön gyermeke is szívesen játszik a kertben? Id?nként gödröket ás, magukat ültet és még locsolni is szeret? Akkor a Smoby kertész házikója tökéletes lesz a számára!
A kertész házikóval érkeznek még kiegészítők: madáretető, virágos ládák, öntözőkanna, ültető ásó, krétával írható tábla amire a fontos teendőket feljegyezheted és még sok más kiegészítő. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Szállítási díj
2500 Ft
101 600 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 10 160 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Házikó kis kertészeknek, 21 kiegészítővel - Smoby kerti játszóház” elnevezéssel megtalálható kültéri játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: udvari játék, kültéri játékok, udvari játékok, játszósátrak, játszó kuckók, játszó sátrak. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: játszó kuckó, kerti játék, készségfejlesztő játékok, kerti játékok, játszó sátor, játékok, képességfejlesztő játék. A fenti kültéri játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kültéri játék termékadatlapja között lehet válogatni. A kültéri játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 466 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.