A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hanabi – Családi partyjáték

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 293
Gyártó: Cocktail Games
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 25.
A Hanabi, a 2013 "Év Játéka" nyertese, egy kooperatív, igazi csapatjáték! A játék célja, hogy a kezünkben lévő tűzjátékkártyákat színenként minél hosszabb számsorrendbe ki tudjuk játszani. Ám van egy apró érdekesség! Saját kártyáinkat nem láthatjuk, csak társainktól kapott utalásokra támaszkodhatunk. Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A "Hanabi" kifejezés a japán nyelvből ered, melynek jelentése "tűzvirág" vagy "tűzijáték". A Hanabiban a játékosok bombasztikus tűzijátékot próbálnak az égre varázsolni. Ehhez mindannyian egy csapatként fognak dolgozni. A játékosoknak csak egyesült erővel sikerülhet a nézőket lenyűgözni és az isteneket megörvendeztetni. A játék célja, hogy a tűzijátékkártyákat színenként minél hosszabb számsorrendben ki tudjuk játszani. De van egy érdekesség: más kártyajátékokkal ellentétben itt a játékosok nem láthatják saját kártyáikat! Mindenkinek úgy kell a kártyákat kézbe vennie, hogy csak a hátlapját lássa. A kártyák előlapját csak a többi játékos láthatja. Csak a társainktól kapott utalásokra támaszkodhatunk. Ez a játék bizony rendesen megdolgoztatja a memóriát és a figyelmet. Nem csak a másiknak adott tanácsokra, de a saját lapjainkra is figyelni kell. Minél több kártyát tudunk hiba nélkül kijátszani, annál több pontot kapunk a játék végén.A Hanabi egy igazán egyedi, könnyed, szórakoztató, családi kártyajáték!

Gyártó Cocktail Games
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-5 játékos
Korosztály 8 éves kortól
Jelleg családi, party fejlesztő, okosítójáték
Fejleszti memóriát, logikai gondolkodást, megfigyelő képességet, koncentrációt, kombinációs készséget, szín és szám azonosítást, kifejező készséget, kommunikációt

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2016. 12. 03.
Fantasztikusan sokféle képességet fejleszt:memória, emlékezet, megfigyelőképesség, együttműködés. Az alap játékon túl, további lehetőségek is rejlenek benne. Nagyon jó!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kamaszok és felnőttek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra tinédzsereknek és felnőtteknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Hanabi – Családi partyjáték” névvel megtalálható kártyajáték oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, társasjáték családoknak, kártya játékok, játékkártya, játékkártyák, memóriát fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, kooperatív játékok, játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: kooperatív játék, játékok, memória játékok, kártya játék, kooperációs játék, kártyajátékok, memória játék, memóriát fejlesztő játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok, társasjátékok családoknak. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű kategóriában és a „Márkák > Gém” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kártyajáték között lehet válogatni. A kártyajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 182 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.