Girl Görkorcsolya - EU32-35

Nincs raktáron

Jó időben irány a szabadba!

Lányok részére készült csinos fehér-szürke görkorcsolya a Spartan-tól. A korcsolyát apró virágminták díszítik. Kiválóan alkalmas kezdőknek. A görkorcsolya mérete állítható 32-től 35-is méretig.  A kompozit váza és az ABEC 7 csapágynak köszönhetően kényelmes és könnyű a mozgás. Fűzős-tépőzáras lábfejcsattal rendelkezik és Micro Lock biztonsági csattal, amely biztosítja a könnyű fel és lecsatolást. Kiváló mozgásfejlesztő eszköz, tartásjavító és egyensúlyfejlesztő.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
20 240 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 024 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kínálatunk legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3-4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Girl Görkorcsolya - EU32-35” névvel megtalálható játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: sport, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játék, mozgásfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következők lehetnek: mozgást fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, mozgást fejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Játékok 5-6-7 éveseknek” „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” termékkategóriában érhető el.