A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektronika 50 kísérlettel - Tudományos készlet - Buki

Ár:
12.790 Ft
Cikkszám: 10357
Gyártó: Buki France
Szerezhető hűségpontok: 0

Ezzel a tudományos készlettel játékos és igazi szórakozás lesz megismerkedni az elektromosság világával.  A kapcsolások gyors és egyszerű felépítésére szolgál a kapcsolótáblával kiegészített elektronikai kísérletező készlet. 50 kísérlethez találunk alkatrészeket.
A kísérletező csomag végigvezet a kapcsolástechnika alapjain. 
Ezzel a készlettel igazi villamosmérnökké válhatsz!


Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-12-05

Játék bemutatása

Kísérletek:
– Egyszerű áramkör
– Ellenállás használata
– Tranzisztor (PNP – NPN)
– LED
– Forgó fény lámpa
– 10 hanghatás generátor
– Fényérzékelő (világos)
– Fényérzékelő (sötét)
– Riasztó
– stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a felsősők legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra kilencéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webáruházunkban „Elektronika 50 kísérlettel - Tudományos készlet - Buki” terméknévvel megtalálható tudományos játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: tudományos játékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, természettudományos játék. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, kísérletező játék, készségfejlesztő játék, kísérletező játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló tudományos játék tekinthető meg. A tudományos játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 120 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.