A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Négy évszak - djeco Lotto társasjáték

Ár:
2.750 Ft
Cikkszám: 509
Gyártó: Djeco
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 28
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 30.
Asszociáció és beszédfejlesztő! 
Rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda! Ajánlott 2 éves kortól. Részleteket lásd lent.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A négy évszakot megjelenítő képek és az évszakokhoz tartozó kis képsorozatok mind az egyéni, mind a társasjátékot lehetővé teszik. A memória játék szabálya szerint lefordított képekkel játszható. A csoportosítást segíti a képek hátterének a színe. A 4 évszakokat megjelenítő tájképekhez  4 x 4 darab állatrajz tartozik. A kis képsorozat képeinek megtalálásával és megfelelő évszakhoz való társításával fejlődik a gyermek figyelme, gondolkodása, emlékezete és bővül a szókincse. Évtizedek óta kedvelt társasjáték  a Képeslottó, Évszakok képkirakó a legkisebbeknek készült változat. 

Tartalma:

  • 4 db kirakótábla
  • 16 db állatfigurás korong 
 


 

Gyártó Djeco
Játékosok száma 1-4 játékos
Jelleg Asszociációs, beszédfejlesztő játék
Fejleszti kombinációs készséget, megfigyelő képességet, rész-egész megfeleltetését, szín és forma felismerést, koncentrációt, ábra olvasást, logikát, szókincset, beszédkészséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a bölcsisek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Négy évszak - djeco Lotto társasjáték” névvel listázott társasjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: ovis társasjátékok, gyerek társasjáték, beszédfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, társas óvodásoknak, lottó játék, beszédfejlesztő játékok, társas, készségfejlesztő játék, ovis társasok, társasjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: beszédfejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, gyermekjáték, társasok óvodásoknak, játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, társas játékok, lottó játékok, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” kategóriában és a „Márkák > Djeco” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.