A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi és vadon élő állatok – Logico Piccolo - 978-963-294-069-4

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 610
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
A Logico Piccolo Ismeretek 1-2. oszt:Házi-, hobbi és vadon élő állatok feladatcsomag tárgyi ismeretk megszerzésében segít a környezetismeret terén.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo Ismeretek 1-2. oszt:Házi-, hobbi és vadon élő állatok feladatcsomag tárgyi ismeretk megszerzésében segít a környezetismeret terén. A Logico csomagban 30 állatról kapunk információkat, megnevezésükről, élőhelyükről, táplálkozásukról, életmódjukról. A képek-szavak párosítása,szöveg értelmezési feladatok, a látható képek alapján mondatpótlások szerepelnek a feladatok között.

Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 02. 21.
A legelső, ami feltűnik ezekkel a feladatlapokkal kapcsolatban, hogy gyönyörűek! Olyan szépek és kifejezőek az állatokról készült rajzok, akár egy drága képeskönyvben.
De a tetszetőssége mellett a tanulásra is nagy hangsúlyt fektet. A Magyarországon élő háziállatok, erdei állatok, hobbi állatok és madarak témakörben.
Mindhárom gyerekem (9, 4 és 2 évesek) nagy kedvencei a kutyák. A kutya fajták felismerése mellett az életükről, szokásaikról és az emberekhez való viszonyukról is tanulhatnak.
Következők a háziállatok. Melyeknek nemcsak a neveit, hanem a hasznosságukat is gyakorolni lehet (pl. a tyúk tojást tojik, a tehén tejet ad, a kutya őrzi a házat); sőt röviden a lovak élettörténetét is bemutatja.
Érdekes feladat itt is van, amit a gyerekeim még nagyon szeretnek, amikor is háziállat családokat kell összepárosítani. Az anya kicsinyével van együtt és meg kell találniuk hozzá az apát.
A hobbiállatok, hörcsögök, szobai madarak nevei mellett a táplálékukat és a helyes tartásukat is megismerhetik a gyerekek. Kiemelve a helytelen viselkedést is!
Az erdei állatok témakörnél szintén az állatok neveit gyakorolhatják. Sőt a mókus és a sündisznó téli szokásairól is szó esik.
Legutoljára az állandó és a költöző madarak kis csoportja is szerepel, megemlítve az ő szokásaikat is.
Előnye, hogy valójában több korosztály is használhatja. Mert a 4 éves fiam és a 2 éves lányom az állatok neveit és táplálékukat tanulják meg a képek alapján; a nagyobb fiam már a szokásaikat, tartásaikat gyakorolhatja nehezebb, szövegértelmező, mondatpótló feladatok formájában.

Kreatív játék webshopunkban „Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi és vadon élő állatok – Logico Piccolo - 978-963-294-069-4” elnevezéssel listázott gyakorlófüzet termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: gyakorlófüzetek, készségfejlesztő füzetek, oktatójáték, tanulójáték, állatkertes játék, elsősöknek, 2. osztályosoknak, 1. osztályosok, készségfejlesztő füzet, gyakorló füzetek. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlapok, gyakorló füzet, állatgondozós játékok, másodikosoknak, második osztályosoknak, foglalkoztató füzetek, oktatójátékok, gyakorló feladatlap, gyakorló feladatlapok, első osztályosoknak. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló gyakorlófüzet adatlapja tekinthető meg. A gyakorlófüzet címkére kattintva például körülbelül 242 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.