A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi és vadon élő állatok – Logico Piccolo

Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi és vadon élő állatok – Logico Piccolo Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.550 Ft
1.400 Ft
Kedvezmény: 10%
Szerezhető hűségpontok: 14
Cikkszám: 610
A Logico Piccolo Ismeretek 1-2. oszt:Házi-, hobbi és vadon élő állatok feladatcsomag tárgyi ismeretk megszerzésében segít a környezetismeret terén.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Logico
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2017. július 25.
Játék bemutatása

A Logico Piccolo Ismeretek 1-2. oszt:Házi-, hobbi és vadon élő állatok feladatcsomag tárgyi ismeretk megszerzésében segít a környezetismeret terén. A Logico csomagban 30 állatról kapunk információkat, megnevezésükről, élőhelyükről, táplálkozásukról, életmódjukról. A képek-szavak párosítása,szöveg értelmezési feladatok, a látható képek alapján mondatpótlások szerepelnek a feladatok között.

 

Gyártó Logico
Mely kategória? Logico
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 21.

A legelső, ami feltűnik ezekkel a feladatlapokkal kapcsolatban, hogy gyönyörűek! Olyan szépek és kifejezőek az állatokról készült rajzok, akár egy drága képeskönyvben.
De a tetszetőssége mellett a tanulásra is nagy hangsúlyt fektet. A Magyarországon élő háziállatok, erdei állatok, hobbi állatok és madarak témakörben.
Mindhárom gyerekem (9, 4 és 2 évesek) nagy kedvencei a kutyák. A kutya fajták felismerése mellett az életükről, szokásaikról és az emberekhez való viszonyukról is tanulhatnak.
Következők a háziállatok. Melyeknek nemcsak a neveit, hanem a hasznosságukat is gyakorolni lehet (pl. a tyúk tojást tojik, a tehén tejet ad, a kutya őrzi a házat); sőt röviden a lovak élettörténetét is bemutatja.
Érdekes feladat itt is van, amit a gyerekeim még nagyon szeretnek, amikor is háziállat családokat kell összepárosítani. Az anya kicsinyével van együtt és meg kell találniuk hozzá az apát.
A hobbiállatok, hörcsögök, szobai madarak nevei mellett a táplálékukat és a helyes tartásukat is megismerhetik a gyerekek. Kiemelve a helytelen viselkedést is!
Az erdei állatok témakörnél szintén az állatok neveit gyakorolhatják. Sőt a mókus és a sündisznó téli szokásairól is szó esik.
Legutoljára az állandó és a költöző madarak kis csoportja is szerepel, megemlítve az ő szokásaikat is.
Előnye, hogy valójában több korosztály is használhatja. Mert a 4 éves fiam és a 2 éves lányom az állatok neveit és táplálékukat tanulják meg a képek alapján; a nagyobb fiam már a szokásaikat, tartásaikat gyakorolhatja nehezebb, szövegértelmező, mondatpótló feladatok formájában.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A játék webáruházunkban „Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi és vadon élő állatok – Logico Piccolo” névvel megtalálható foglalkoztató füzet termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: oktatójátékok, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató feladatlap, gyakorló füzetek, gyakorlófüzetek, állatgondozós játékok, állatos játékok, környezeti játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzet kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: tanulójáték, foglalkoztató feladatlapok, tanulójátékok, gyakorló füzet, gyakorló feladatlap, állatkertes játék, állatgondozós játék, környezeti játék, játékos természetismeret. Az alább felsorolt termékcímkéket választva további, hasonló foglalkoztató füzetek listáját tekintheti meg. A szülők és nagyszülők szíves figyelmébe ajánlanánk még a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő ajándékötleteinket, melyek a „népszerű ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” kategória oldalon találhatóak meg.
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>