5 (1 vélemény)

Bogárvizsgáló kicsi természetbúvár készlet

Raktáron

Bogárnézegető, bogárvizsgáló tartozékokkal, dupla nagyítóval 2-4-szeres nagyítás


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
1 370 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 137 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Bogárvizsgáló kicsi természetbúvár készlet” névvel megtalálható tudományos játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, tudományos játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok, játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, természetbúvár játékok, játékok, gyerekjátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése – szenzoros játékok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló tudományos játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

A Bogárvizsgáló kicsi természetbúvár készlet termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Számkorong » Bogaras távcső  – Melissa és Doug » Kerti gyerek kesztyű – zöld » Bogárvizsgáló (3 nézőszögű) – Természetbúvár játék » Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása » Kerti gyerek lombseprű – játék lombseprű » Kerti gyerek gereblye – játék gereblye » Pillangós távcső rózsaszín  – Melissa és Doug » Cukrász homokozó készlet – Homokozó formák » Fagyis homokozó készlet.

Bogarvizsgalo_kicsi_termeszetbuvar_keszlet
Bogárvizsgáló kicsi természetbúvár készlet
1 370 Ft