Escape Room - Szabaduló szoba - Jumanji

Raktáron

Az Escape Room - Szabaduló szoba - Jumanji társasjáték az egész család számára szórakozást nyújt. Az izgalmas játékot a valóságos szabadulószobák ihlették, ahol csapatként kell együttműködnötök.

Éljétek át együtt a kalandokat!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.11.30
15 100 Ft
A termék után járó hűségpontok: 151 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a tinédzserek és felnőttek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak és felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Escape Room - Szabaduló szoba - Jumanji” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: családi játékok, készségfejlesztő játékok, társas, társasjátékok, gyerekjátékok, gyermekjáték, társasjátékok családoknak, társasjáték családoknak. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, készségfejlesztő játék, családi játékok, társas játék, játékok, gyermekjátékok, társas játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Logika-gondolkodási művelet fejlesztő játékai” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.