Vészhelyzeti járművek - Smoby Planet: Vroom 3 darabos járműszett

Nincs raktáron

Aranyos, mosolygós vészhelyzeti járművek a kisebb kezekre tervezve. Vroom Planet kisautó szett egy igazán menő játékszett, mely 3 kisautót rejt lekerekített élekkel, így alkalmas minden gyerkőc számára már 12 hónapos kortól. A közlekedési eszközök minőségi műanyagból készültek és kellemes színekben pompáznak.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 980 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 398 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 3 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Vészhelyzeti járművek - Smoby Planet: Vroom 3 darabos járműszett” terméknévvel listázott autós játék oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: játék, autós játék, játék autó, játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékautó, gyerekjátékok, jármű, gyermekjáték, gyermekjátékok. A fenti autós játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló autós játék tekinthető meg. Az autós játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 332 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.