Toronydaru fából - Narancssárga színben

Nincs raktáron

Most betekintést nyerhetsz az építkezésre. Legyél Te az építkezés vezetője, ezzel a szuper fából készült toronydaru segítségével. Emeld meg a rakományt a daru segítségével, és szállítsd a megfelelő helyre. 
Kiváló szerepjáték. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
9 060 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 906 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra három éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Toronydaru fából - Narancssárga színben” elnevezéssel megtalálható gyerekjáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerek játékok, gyerekjátékok, fából készült játékok, képességfejlesztő játékok, fából készült játék, gyermekjáték, játékautó, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: fa játék,  játékok óvodásoknak, játékok, játék, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Viga Toys” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.