Ricky építhető versenyautó - Mega Bloks

Raktáron

A legkisebb gyerekeknek készült Ricky, az építhető sportkocsi. Kipufogó és légterelő is helyet kapott a kocsin. Az autó néhány elemből áll, így a kicsik is könnyen össze tudják rakni és szét tudják szedni. Mivel az építőelemek nagy darabokból állnak, így nem tudják lenyelni. Méretüknek köszönhetően a kicsi kezek könnyen meg tudják fogni és összeilleszteni az elemeket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.12.09
2 040 Ft
A termék után járó hűségpontok: 20 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Ricky építhető versenyautó - Mega Bloks” terméknévvel listázott építőjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: műanyag építős játék, építős játék, játék munkagépek, munkagépes játékok, gyerekjátékok, építőjátékok, játék munkagépek, konstruáló játék, műanyag építőjátékok, munkagépes játék, műanyag építős játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék, képességfejlesztő játékok, építős játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, építőjáték műanyagból, konstrukciós játékok, konstrukciós játék, építő játék, játék munkagép. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában és a „Márkák > Mega Bloks” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A műanyag építőjáték címkére kattintva például több mint 360 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.