Ranger terepjáró figurával - Dickie Toys

Nincs raktáron

Ha gyermeked szereti az autókat, akkor ezt az igazán vagány terepjárót imádni fogja. Nagy kerekeinek köszönhetően jól megy terepen is. Ha felfedezésre indulnátok, akkor is jó választás ez az autóval, mivel jár hozzá a figura mellett még lapát, távcső, vagy szóba jöhet a pecázás is, hiszen van pecabotot és merítőszákot is találsz a szettben.


Park Rander terepjáró figurával - Kiegészítőkkel - Mérete kb 16 cm


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 160 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 416 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Ranger terepjáró figurával - Dickie Toys” névvel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: szerepjáték, fiús játék, autós játék, terepjáró. A fenti szerepjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában és az „Márkák > Dickie” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.