Termék státusza
Ár
570 Ft - 34 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Gyakorló füzet, foglalkoztató

Ebben a kategóriában az íráskészség, beszédfejlesztés, olvasás és szövegértés, helyesírás - nyelvtan és a számolás elsajátítását segítő gyakorlófüzeteket, tanulási segédleteket, segédeszközöket gyűjtöttünk egy csokorba óvodásoknak és iskolásoknak, intézmények, fejlesztő pedagógusok és szülők számára. Játékos képességfejlesztők, anyanyelvi színezők, szókártyák, tanulókorongok, logopédiai segédletek, munkafüzetek széles választékát kívánja webáruházunk óvodás kortól egészen az érettségi felkészülésig. 

Tovább

 A iskolai és óvodai kellékek között fontos szerepet kapott webáruházunkban a gyakorlófüzet, foglalkoztató kategória, hiszen a mindennapi felszerelési tárgyak (pl. tolltartó, tornazsák, sportzsák, iskolatáska, írószerek, stb.) mellett a játékos fejlesztés, a következetes gyakorlás elengedhetetlen az iskolai életre történő felkészítés és az iskolai évek alatt egyaránt.

Óvodába induláskor még az ovis zsákot, tornazsákot, ovis ágyneműt, ovis jelet, kulacsot és uzsonnás dobozt keresgéljük és választjuk ki kis lurkónk számára, de hamar eljön az idő, amikor az óvónénik már arról beszélnek, hogy bizony el kell kezdeni készülni az iskolába. Az 5-7 éves korcsoport számára itt megtalálható gyakorlófüzetek mellett érdemes böngészni iskola-előkészítő játékaink között is! A beszédészlelést, beszédértést fejlesztő programcsomagunkat óvodapedagógusoknak, logopédiai szakembereknek és szülőknek egyaránt ajánljuk. 

A játékosság kisiskolás korban is rendkívüli fontossággal bír, ezért lényeges, hogy a foglalkoztató füzetek színesek, informatívak, izgalmasak legyenek a gyermek számára. Olyan innovatív feladatokat tartalmazzanak, amik mellett a gyermek nem unatkozik, szívesen oldja meg őket, szórakoztatja és a megfelelő képességeket erősíti. Szívesen veszi kézbe, nem kötelező feladatnak érzi, forgatja és sikerélménnyel tölti el a gyakorlatok elvégzése. Hatására megszelídítik a betűket, rakosgatják a szavakat, megmozgatja az elméjüket, játszva olvasnak és írnak. 

Kategóriánkban képviselteti magát többek között a Pedellus Kiadó, a Logopédia Kiadó, a Műszaki Tankönyvkiadó is szakkönyveivel, tankönyveivel és gyakorlófüzeteivel. 

Idegen nyelv tanuláshoz, környezeti ismeretek, írás és számolás gyakorlásához, valamint az anyanyelvi kompetencia fejlesztéséhez is számos munkafüzet áll rendelkezésre Játékliget fejlesztőjáték webáruházunk színes palettáján.

Nézz körül játékkategóriáink óriási választékában!

"Feladatlapozzunk-e otthon a gyermekünkkel?" - erre a kérdésre keresi a választ blogbejegyzésünk, melyet IDE kattintva tudsz elolvasni.  

Az ebben a kategóriában kínált termékekre leginkább a következő kulcsszavakkal lehet rálelni: kész, számolj, tanulási, segédlet, suli, olvasó, osztály, füzet, miniLük, 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább