Iskolai és óvodai írószerek

Akár az óvodás korú lurkónak szeretnél néhány rajzeszközt vásárolni, akár a teljes iskolai tanszerlistát néhány kattintással, kényelmesen otthonról beszerezni, az iskolai és óvodai írószerek között megtalálod, amit keresel!

A silány minőségű íróeszközökkel az alkotás csupa bosszúság. Túl halványak a színek, állandóan törik a ceruza hegye, a zsírkréta túl kemény, az olló pedig csak tépi a papírt – ismerős helyzetek? Az alábbi kategóriában elismert márkák, minőségi termékeit gyűjtöttük össze, azért, hogy gyermeked számára az otthoni kreatív foglalkozás vagy a rajzórai munka valóban élmény legyen.

Görgess lejjebb és nézz körül a megbízható márkák hatalmas választékában!

 

Tovább

A legismertebb iskolai és óvodai írószerek

A sok kiváló márka remek termékét felsorolni is nehéz, ezért inkább csak egy kis ízelítőt adunk a teljes kínálatból. Összegyűjtöttük a legismertebb, leggyakrabban keresett termékeket. Az egyes márkák kínálata persze ennél jóval gazdagabb, érdemes szétnézni a teljes választékunkban!

Herlitz füzet

A márka kétségkívül az iskolatáskáiról és tolltartóiról a legismertebb, ezt követően pedig a füzeteket keresitek a leggyakrabban. Változatos mintával, jó minőségű, sokáig szamárfül álló borítóval és füzetlapokkal készülnek a Herlitz füzetek. Ami fontos, hogy állják a radírpróbát is, rendszerint az iskolakezdő lurkók hirtelen mozdulataival szemben is jól bírják a strapát.  

Faber Castell ceruza

Legyen szó akár grafit, akár színes ceruzáról, a Faber Castell régóta megbízható minőséget nyújt e téren. Egy jó ceruza sokat segít, hogy a gyerkőc élvezze az írás tanulást, szívesen gyakoroljon. A színes ceruzák élénk színei pedig a rajzolás iránti lelkesedését támogatják. Sokan kedvelitek a Staedtler és a Stabilo ceruzákat is emiatt.

Maped – tempera, körző, radír, hegyező, olló

A Herlitz mellett a Maped iskolai és óvodai írószer választéka a leggazdagabb, ezért érthető, hogy ez a márka is egyből több termékkel került a legnépszerűbbek közé. Praktikus kiszerelésű temperái mellett az olyan hasznos kiegészítői is népszerűek, mint a radír, hegyező és az olló, a matek órára pedig a Maped körző.

Carioca baby – filctoll babáknak is

Ha kisebb gyerkőc is van a családban, a nagyobbaknak beszerzett iskolai és óvodai írószerek mellé érdemes neki is vinni egy kis meglepetést. Valami olyasmit, amivel a nagyokhoz hasonlóan ő is asztalhoz ülhet és alkothat. A Carioca duplavégű és színváltós filctoll szettek ismertsége miatt ilyenkor többnyire a Carioca baby termékeit keresitek, mert a vastag, stabil fogást biztosító zsírkréta már 1 éves kortól, a ceruza és a lemosható filc pedig 2 éves kortól használható.

Hiányzik még valami a bevásárló listáról? Ismerd meg teljes kínálatunkat, nézz szét az iskolai és óvodai kellékek között is!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább