A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Látogatás a vonalak birodalmába – Iskola-előkészítő és részképesség-fejlesztő – Szabó Szilvia

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
4.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 44
Cikkszám: 7243

Látogatás a vonalak birodalmába – grafomotoros elemekre épülő iskola-előkészítő és részképesség-fejlesztő feladatgyűjtemény.
Foglalkozunk-e eleget az írás előkészítésével?
A finommotorika a kéz és az ujjak összerendezett mozgása, amelyek működtetése megfelelő idegrendszeri érettséget feltételez. Fejlődése összefügg a nagymozgások, az egyensúly fejlődésével és a szem-kéz koordináció kialakulásával.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. március 28.

Játék bemutatása

“Olyan szakszerűen fejlesztő élménytárat szerettem volna létrehozni nagycsoportos óvodásoknak, hogy első osztályban a ceruza jó fele kopjon, ne legyen agyonrágott ceruzavég…” – Szabó Szilvia 

A könyvet ajánljuk a ‘Látogatás a tudás birodalmába’ kötettel együtt. Míg ebben a kötetben a grafomotoros készség fejlesztése a hangsúlyos, az ‘írásra hangolódás’, addig a ‘zöld, baglyos könyv’ a logikai, gondolkodási képességeket fejleszti Meixner alapokra épülve.

A grafomotoros fejlesztés a finommozgások koordinációjának, a rajz- és írás készségének fejlesztése. A „grafomotorikus” szó jelentése írómozgást jelent, de a finommozgás-koordinációt igénylő tevékenységeket, a rajz- és íráskészséggel kapcsolatos mozgásokat is magába foglalja.

5-7 éves korban a normál érési folyamatra építve ugrásszerű fejlődést lehet elősegíteni, mert ebben az időszakban zajlik a kézizmok, kézközép-csontok erősödése, a finom-mozgás koordinációjáért felelős agyi struktúrák kiépülése, az idegpályák myelinizációja. A finom és grafomotoros fejlődéssel együtt fejlődik a fantázia, a logikai készség, a kreativitás és a tájékozódó képesség is.

A grafomotoros fejlesztés során alkalmazott, a gyermekek aktuális tudására szabott módszerek segítségével fejlődik a logikai- és kombinációs készség, a tájékozódó képesség, a kreativitás, az ötletes megoldásokban a fantázia. Ezek azok a képességek, melyek a sikeres iskolai tanulásban előnyöket jelentenek és meghatározzák a gyermek iskolához és tanuláshoz való pozitív viszonyát.

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Foglalkoztató füzetek
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Jellege Foglalkoztató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webáruházunkban „Látogatás a vonalak birodalmába – Iskola-előkészítő és részképesség-fejlesztő – Szabó Szilvia” elnevezéssel listázott óvodai eszköz adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: tanulójáték, foglalkoztató füzetek, óvodai eszközök, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlapok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: oktatójáték, tanulójátékok, óvodai fejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában és a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló óvodai eszköz adatlapja között lehet válogatni. A foglalkoztató füzet kulcsszóra kattintva például több mint 491 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>