A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Látogatás a vonalak birodalmába – Iskola-előkészítő és részképesség-fejlesztő – Szabó Szilvia

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
4.390 Ft

Látogatás a vonalak birodalmába – grafomotoros elemekre épülő iskola-előkészítő és részképesség-fejlesztő feladatgyűjtemény.
Foglalkozunk-e eleget az írás előkészítésével?
A finommotorika a kéz és az ujjak összerendezett mozgása, amelyek működtetése megfelelő idegrendszeri érettséget feltételez. Fejlődése összefügg a nagymozgások, az egyensúly fejlődésével és a szem-kéz koordináció kialakulásával.

Cikkszám: 7243
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 44
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. július 24.

Játék bemutatása

“Olyan szakszerűen fejlesztő élménytárat szerettem volna létrehozni nagycsoportos óvodásoknak, hogy első osztályban a ceruza jó fele kopjon, ne legyen agyonrágott ceruzavég…” – Szabó Szilvia 

A könyvet ajánljuk a ‘Látogatás a tudás birodalmába’ kötettel együtt. Míg ebben a kötetben a grafomotoros készség fejlesztése a hangsúlyos, az ‘írásra hangolódás’, addig a ‘zöld, baglyos könyv’ a logikai, gondolkodási képességeket fejleszti Meixner alapokra épülve.

A grafomotoros fejlesztés a finommozgások koordinációjának, a rajz- és írás készségének fejlesztése. A „grafomotorikus” szó jelentése írómozgást jelent, de a finommozgás-koordinációt igénylő tevékenységeket, a rajz- és íráskészséggel kapcsolatos mozgásokat is magába foglalja.

5-7 éves korban a normál érési folyamatra építve ugrásszerű fejlődést lehet elősegíteni, mert ebben az időszakban zajlik a kézizmok, kézközép-csontok erősödése, a finom-mozgás koordinációjáért felelős agyi struktúrák kiépülése, az idegpályák myelinizációja. A finom és grafomotoros fejlődéssel együtt fejlődik a fantázia, a logikai készség, a kreativitás és a tájékozódó képesség is.

A grafomotoros fejlesztés során alkalmazott, a gyermekek aktuális tudására szabott módszerek segítségével fejlődik a logikai- és kombinációs készség, a tájékozódó képesség, a kreativitás, az ötletes megoldásokban a fantázia. Ezek azok a képességek, melyek a sikeres iskolai tanulásban előnyöket jelentenek és meghatározzák a gyermek iskolához és tanuláshoz való pozitív viszonyát.

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Foglalkoztató füzetek
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Jellege Foglalkoztató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webáruházunkban „Látogatás a vonalak birodalmába – Iskola-előkészítő és részképesség-fejlesztő – Szabó Szilvia” elnevezéssel listázott óvodai eszköz adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: tanulójáték, foglalkoztató füzetek, óvodai eszközök, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlapok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: oktatójáték, tanulójátékok, óvodai fejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában és a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló óvodai eszköz adatlapja között lehet válogatni. A foglalkoztató füzet kulcsszóra kattintva például több mint 491 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>