Ovis jel

Az óvodába vagy bölcsődébe induló gyermeknél fontos a saját óvodai jel, ez nemcsak azt jelzi, hogy bizony már ő is idetartozik, de egyben kis „védőkerítésként” körülöleli őt, óvja vele a saját tárgyait és egyben megkülönbözteti őt a többiektől.
A gyermekek szinte egybeolvadnak a saját jelükkel, és a többieket is sok esetben, (a nevek megtanulásáig mindenképp) az ovis jelükkel azonosítják. Mindez mutatja, hogy bizony érdemes gyermekünk ovis jelét becsben tartani.

Fontos óvodai jeleinket átutalásos fizetéssel és bankkártyás fizetéssel lehet megvásárolni a megnövekedett forgalom miatt. Ennek oka, hogy sajnos az a tapasztalat, hogy előfordul,hogy a kiküldött óvodai jeleket tartalmazó csomagot a futártól nem veszik át a megrendelők és ezzel egyrészt feleslegesen lefoglalják a készleteket más vásárlók elöl, akik pedig már nagyon várják hogy megkapják gyermekeik ovis jeleit, másrészt nekünk is anyagi kárt okoznak, hisz a futárköltségeket ebben az esetben is ki kell fizetnünk. Megértéseteket köszönjük!

Tovább

Felvasalható, öntapadós, hímzett valamint egyedi fáól készült óvodai jelek egy helyen! Nézz körül kínálunkatban! 

Talán mindannyian emlékszünk arra a pillanatra, amikor először beléptünk az óvodába, és ki kellett választanunk a jelünket, ami az első olyan dolog volt, ami megkülönböztetett minket másoktól. Talán még arra is emlékszünk, hogy milyen szomorúak voltunk, amikor hiába akartuk a cica jelet, azt egy másik gyerkőc már elcsaklizta előlünk és nekünk csak a alma jel jutott. 

Az ovis jel választása általában már megtörtént a legelső szülőin. Akár örülünk a „végeredmények”, akár nem, jó, ha tudjuk, hogy ez roppant szerencsés dolog. Ugyanis így, ennek ismeretében az egész nyár a rendelkezésünkre áll, hogy gyermekünk elfogadja, megszeresse az óvodai jelét, ezáltal ő is hangolódhat az elkövetkező időszakra. Az ovis jel végigkíséri majd 3-4 éven át, ez idő alatt számos helyen fel kell tüntetni: ruhán, cipőn, eszközökön. Nem mindenki született fantasztikus kézügyességgel, így ha esélytelennek érezzük, hogy felismerhető formában megjelenítsük az ovis jelet, van egy jó hírünk! Léteznek már varrhatóvasalható, illetve öntapadós ovis jelek, egyszóval rengeteg típus közül válogathatunk kedvünkre.

Tárgyaikat, ruháikat hímzéssel, apró, ám felismerhető rajzolású óvodai jelekkel ellátni…valljuk be, nem egyszerű feladat!

Kiváló minőségű, élethű, vidám színes ovis jeleink ebben segítenek: többféle méretben és többféle felülethez igazodva, kínálatunkban találhatsz öntapadós és rávasalós ovis jeleket is, és hímzett jeleket is.

Akár bölcsis, ovis vagy iskolás a gyermekünk, mindenhova visz olyan személyes tárgyakat, ruhadarabokat, amit viszont szeretnénk látni. Legyen ez mobiltelefon, kabát, esernyő vagy cipő. Kézzel megjelölni, hímezgetni, rajzolni, igencsak időigényes és egy szülőnek az időből van a legkevesebb!

Jeleinkkel ez a nehézség már a múlté. Gyönyörű színekben, több méretben (2x2 cm - 4x4 cm) kínálunk tartós, igényes megoldást.

Webáruház kitálaltunkban több mint 100 óvodai jel közül választhatsz, így könnyen megtalálhatod azt az ovis jelet, ami Neked és gyermekednek a legjobban tetszik. Minden jel könnyen felismerhető, és egyszerűen lerajzolható.

Nem kell többé hímezni, varrni vagy filccel belerajzolni gyermeked ruháiba, ágyneműjébe a jelét.

A vasalható jelekkel pár perc alatt megjelölheted gyermeked ruháit, tornazsákját, ágyneműjét. Csupán egy vasalóra van szükséged, és kész is!

Nézz körül! Biztos mindent megtalálsz, amire szükséged van! 

Ide kattintva olvashatsz még több tippet az óvoda kezdéssel kapcsolatban.

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább