A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ovis jelek kíváló minőségben

Az óvodába vagy bölcsődébe induló gyermeknél fontos a saját óvodai jel, ez nemcsak azt jelzi, hogy bizony már ő is idetartozik, de egyben kis „védőkerítésként” körülöleli őt, óvja vele a saját tárgyait és egyben megkülönbözteti őt a többiektől. A gyermekek szinte egybeolvadnak a saját jelükkel, és a többieket is sok esetben, (a nevek megtanulásáig mindenképp) az ovis jelükkel azonosítják. Mindez mutatja, hogy bizony érdemes gyermekünk ovis jelét becsben tartani.

Tárgyaikat, ruháikat hímzéssel, miniatűr, ám gyönyörű rajzolású óvodai jelekkel ellátni… valljuk be, nem egyszerű! Kíváló minőségű, élethű, színes ovis jeleink ebben segítenek: többféle méretben és többféle felülethez igazodva, kínálatunkban találhatsz öntapadós és rávasalós ovis jeleket is.

Az óvodába vagy bölcsődébe induló gyermeknél fontos a saját óvodai jel, ez nemcsak azt jelzi, hogy bizony már ő is idetartozik, de egyben kis "védőkerítésként" körülöleli őt, óvja vele a saját tárgyait és egyben megkülönbözteti őt a többiektől. A gyermekek szinte egybeolvadnak a saját jelükkel, és a többieket is sok esetben,( a nevek megtanulásáig mindenképp) az ovis jelükkel azonosítják. Mindez mutatja, hogy bizony érdemes gyermekünk ovis jelét becsben tartani.

Tárgyaikat,ruháikat hímzéssel, miniatűr, ám gyönyörű rajzolású óvodai jelekkel ellátni... valljuk be nem egyszerű! Kíváló minőségű, élethű, színes ovis jeleink ebben segítenek többféle méretben és többféle felülethez igazodva kínálatunkban találhatsz öntapadós és rávasalós ovis jeleket.

 

Hímzett, felvarrható ovis jelek
Hímzett, felvarrható ovis jelek
Hímzett, felvarrható óvodai jelek széles választékban.
Öntapadós ovis jelek
Öntapadós ovis jelek
Óvodai jelek, öntapadós formában, két féle méretben
Vasalható ovis jelek
Vasalható ovis jelek
Óvodai jelek vasalható formában, óvodai textíliára
Nézet:
Rendezés:
Játék kereső
Válasszon típust!
Gyártó
Ár
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>