Ár
1 599 Ft - 47 370 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület
Termék státusza

Logico füzetek

Logico gyakorló füzetek több témakör felölelő iskola előkészítő feladatlapok. Óvodások részére iskolaelőkészítő feladatlapok sokat segíthetnek a különböző területek megerősítésére, gyakorlására. Iskolások számára több területen, több témakörben fejlesztik a képességeket.A LOGICO egy különleges készségfejlesztő tanulójáték óvodások és kisiskolások számára, amelyet fejlesztőpedagógusok is gyakran használnak az óvodákban, iskolákban. A játékhoz szükséges egy LOGICO-keret és néhány feladatkártya.
A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A keret színes korongjainak tologatásával jelölheti be a gyermek a helyes megoldást.
A feladatkártyák tematikus csomagokban kaphatók, minden csomagban 16 darab van. Elülső oldalukon található a feladat, hátoldalukon a megoldás, így a kártyát megfordítva és visszahelyezve a keretbe a gyerekek magukat ellenőrizhetik.

Tovább

Logico füzetek, feladatlapok, melyek alaplappal működnek, önálló feladatmegoldásra és önellenőrzésre lesz képes a gyermek. Különböző területek gyakorlására, megerősítésére alkalmas feladatlapok , iskolaelőkészítő feladatok, kisikolások számára matematikai , logikai, szövegértési, figyelemfejlesztési feladatok, melyekkel gyakorolhatnak. Jó lehetőség az otthoni megerősítéshez, játékos tanuláshoz, sikerélmény megszerzéséhez, a magabiztos, önálló munkavégzéshez.  


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább