A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GEO építő kövek - PlanToys

Ár:
10.990 Ft
Cikkszám: 12357
Gyártó: PlanToys
Szerezhető hűségpontok: 0

Tumi Ishi japán építő kövek változata. A PlanToys Geo építő kövek abban térnek el a többitől, hogy színesek, nem egyszínűek, vannak dupla elemek benn. A Tumi Ishi típusú építő kövek lényege, hogy nem minden szemben lévő oldala párhuzamos. Így több lehetőséget rejt magában és nagyobb kihívás jelent a tornyok építése. Az építő kövek elképesztően sokféle módon összeállíthatóak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-11-22

Játék bemutatása

GEO építő kövek - PlanToys
Fejleszti a logikát, a koncentrációt, a szem-kéz koordinációt.
A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet és emiatt kivágnák. A fát mechanikus úton szárítják, a színezék természetes alapanyagú, így nem tartalmaz káros anyagot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középsős ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „GEO építő kövek - PlanToys” névvel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: építőkockák, fa építő játékok, építő kockák, fakocka, fakockák, építő kocka, konstruáló játékok, képességfejlesztő játékok, játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyerekjátékok, építős játékok, konstrukciós játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, fa építőjátékok, konstruáló játék, konstrukciós játék, építőkocka játék. A fenti építőjáték többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Márkák > FKP Toys ” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A fa építőjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 171 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.