Fisher Price - Linkimals mókás hód

Raktáron

A Linkimals különleges fejlesztőjáték szériájából egy cuki hód tanítja ezúttal a babákat. A hód magyarul beszél, énekel és mondókákat mond. A kis hód játékosan fejleszti a beszédkészséget, a szem-és kéz koordinációs készséget és a tapintást. A hód felismeri a többi Linkimals állatot, akikkel képes szinkronizálódni és egyszerre dalolni. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
8 610 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 861 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a babák, és a bölcsődések legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Fisher Price - Linkimals mókás hód” elnevezéssel megtalálható babajáték termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: játékok, baba játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, műanyagjáték, bébijáték, játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, műanyag játékok, babajátékok, bébi játék, gyerekjátékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 0-1 éveseknek > Játék 0-1 éves fiúknak” termékkategóriában illetve a „Márkák > Clementoni” nevű kategóriában, valamint a "Téma > Állatos játékok" kategória alatt érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Fisher_Price_Linkimals_Mokas_hod
Fisher Price - Linkimals mókás hód
8 610 Ft