Előrendelhető termékek szállítása

Szia!

Amennyiben az adott terméknél a „Ha most rendeled, ekkorra meg érkezhet hozzád” szöveg  jelenik meg, az azt jelenti, hogy a termék jelenleg nincs a Téglagyári úti raktárunkban. Többmint 30 000 játék található polcainkon, az aktuális készlet megrendeléseiteknek köszönhetően percről-percre változik.

 

A választott terméket nyugodtan megrendelheted, csak később kapod meg rendelésed. Fontos, hogy ha szükséged van rá, add le rendelésed és ezeket a termékeket akkor fogjuk megrendelni a gyártótól. Ez főleg nagyobb terjedelmű és értékű termékek esetén gyakoribb, hisz ezek kisebb forgású sebességűek, ám nagy helyet foglalnak. Így ezeknél a termékeknél vagy a gyártótól rendeljük és szállítjuk be közvetlenül európai raktárából vagy már magyarországi raktárakból érkezik be a szállítmány. Mi mindent elkövetünk, hogy rendelésed minél gyorsabban tudjuk teljesíteni. Emailben értesítünk, ha átvehető már a kért termék és ezáltal a rendelésed feladhatóvá vált. Fontos, hogy rendelésed csak akkor fogjuk teljesíteni, ha a benne szereplő minden tétel rendelkezésünkre áll. A készleten lévőket nem küldjük külön, csak ha ezt külön kéred, ebben az esetben viszont + szállítással kell számolnod.

A várható szállítási határidőt a tapasztalataink alapján a lehető legpontosabban igyekszünk meghatározni. Minden igyekezetünk ellenére váratlan helyzetek előfordulhatnak. Amennyiben szállítási probléma lépne fel, felvesszük veled a kapcsolatot és folyamatosan tájékoztatunk emailben is.