Tudományos kísérletek csomag

Nincs raktáron

Ezt a remek összeállítást azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a tudományok iránt, szeretnék a világot a kísérletek, felfedezések útján megismerni. A  játékcsomag a tudomány különböző területéről, széles spektrumban közelíti meg a megismerést és elégíti ki a kíváncsiságot,  vagy a már meglévő ismereteket elmélyíti.

A csomag tartalma:

 - Biztonságos kísérletek az elektronika világából

- A növények fejlődésének megismerése

- Professzionális műszer segítségével vizsgálódhatnak 

- Az emberi test megismerése, az érzékszervek jeleinek megfigyelésével

- Tudományos labirintusépítő játék 
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
36 120 Ft
RRP: 41 000 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az alsósok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek kilencéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a játékcsomagok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Tudományos kísérletek csomag” elnevezéssel listázott játékcsomag oldalára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, játékcsomagok, akciós játékok, képességfejlesztő játékok, természettudományos játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjátékok, akciós játék, játék, tudományos játékok, játékok, természettudományos játék, akciós játékcsomagok. A fenti játékcsomag egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Tudományos játék” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló játékcsomag között lehet válogatni. A játékcsomag címkére kattintva pl. körülbelül 69 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.