A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mini Lab - Pattogó labda kreatív készlet - Buki

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 10346
Gyártó: Buki France
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. május 27.

Készíts pattogó labdákat!  Van amelyik még a sötétben is világít. A készlet 5 db nyúlékony, rugalmas anyagot tartalmaz egy színes útmutató füzettel.
Az alkotásnak csak a fantáziád szabhat határt, készíthetsz pattogó labdát, kocka labdát, színes labdát, sötétben világító labdát és már kezdődhet is az ügyességi játék a saját egyedileg készített labdáiddal. Ugye milyen klassz? 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mini Lab - Pattogó labda kreatív készlet - Buki 
Tudományos, fejlesztő játék a francia BUKI-tól.
A doboz mérete: 20*25*8,5 cm.
Gyártó Buki
Jellege oktató játék, tudományos játék, kreatív játék
Életkor 8 +
Fejleszti koncentrációt, kreativitást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a felső tagozotosok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenegy éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mini Lab - Pattogó labda kreatív készlet - Buki” terméknévvel listázott tudományos játék adatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: játékok, gyerekjátékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: játék, képességfejlesztő játék, gyermekjáték. A fenti tudományos játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló tudományos játék között lehet böngészni. A tudományos játék címkére kattintva pl. körülbelül 120 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Termék címkék: gyerekjáték, tudományos játék