A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Történetek a lovagvárból – mini Lük füzet

Ár:
920 Ft
Cikkszám: 109
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 12.
Lovagi agytornára hívó szövegértési feladatok 2, osztályos gyerekeknek. A MiniLük füzetek a kirakó alapkészlettel együtt használhatóak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ez a különleges füzet nemcsak humoros, sok képpel illusztrált olvasnivalót kínál a már olvasni tudó gyerekeknek, hanem játékos feladatokat is, melyek a rövid, érdekes történetek megértésére épülnek. A füzetekben található rövid olvasmányok összefüggenek: egy középkori lovagvárról és lakóiról szólnak, de az egyes feladatokhoz tartozó részletek önálló szövegként is megállják a helyüket.  A különböző nehézségű feladatok kiválóan alkalmasak differenciálásra: az első oldalak feladatai még mondatról mondatra haladva is megoldhatók, később viszont már az olvasott szöveg egészére vonatkozó kérdésekre kell válaszolni.
Külön izgalmat és újabb sikerélményt jelenhet még az önellenőrzés lehetősége, hiszen a kirakókészletből kialakított minta máris megmutatja, van-e elhibázott válasz. A vidám, szórakoztató, szójátékos történetek és a hozzájuk tartozó fejtörők nagyszerűen fejlesztik a 2. osztályos vagy annál idősebb gyerekek szövegértését. Nemcsak az olvasással éppen barátkozókat segítik, hanem a tovább ügyesedő, gyakorlottabb kisiskolások számára is érdekesek és hasznosak lesznek.

 
Gyártó Lük
Játékosok száma 1
Jelleg Egyszemélyes oktató,logikai készségfejlesztő játékfüzet, minilük
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt, rész-egész viszonyát, azonosságok-különbségek megfigyelését, méretek,arányok viszonyítását, iskolaelőkészítésre tökéletes,készségfejlesztő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Történetek a lovagvárból – mini Lük füzet” névvel listázott gyakorlófüzet termékadatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: tanulójátékok, foglalkoztató füzetek, gyakorló füzetek, gyakorlófüzetek, oktatójáték, váras játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: tanulójáték, szövegértést fejlesztő feladatok, gyakorló feladatlapok, foglalkoztató feladatlap, lovagos játék, oktatójátékok, szövegértést javító feladatok. A fenti gyakorlófüzet többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet termékadatlapja tekinthető meg. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva például több mint 291 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső nagyszülők és szülők.

A Történetek a lovagvárból – mini Lük füzet termék mellett leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Történetek a banyatanyáról – mini Lük füzet • Lük Mini kirakó alaplap • Már történeteket olvasok – miniLük füzet • Már szorozni-osztani is tudok! Fejszámolás 2. osztályos kortól – miniLük • Környezetünk titkai 2. osztály – miniLük feladatlapok • Játékos matematika 4. – miniLük • Mit mutat a mutató? – miniLük füzet • Játékos matematika 3. – miniLük füzet • Varázstanoncok – miniLük füzet • Olvassuk, és meg is értjük – miniLük füzet.