A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A számokat ismerem – a számolást szeretem 2. – miniLük füzet

Ár:
920 Ft
Cikkszám: 956
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
A SZÁMOKAT ISMEREM - A SZÁMOLÁST SZERETEM 2. - FELADATOK SZÁMOLÁSI NEHÉZSÉGEK LEKÜZDÉSÉRE -2. OSZTÁLYOSOK SZÁMÁRA
A füzet célja, hogy elősegítse a számfogalom kialakítását. A feladatok gyakorlása és ismétlése során az alapvető számtani műveletek megoldása egyre automatikusabbá válik. A füzet koncepciója az alapvető logikai összefüggések, a matematikai fogalmak gyakorlati felismerésére helyezi a hangsúlyt.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A klasszikus miniLÜK-játék azoknak a gyerekeknek, aki már ismerik, vagy felismerik a számokat 1–12-ig, és már összetettebb gondolkodásra is képesek. Az okostáblához számtalan füzet közül lehet választani, akár koncentráció, logikus gondolkodás. anyanyelv, matematika és idegen nyelv témakörökben is.
Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „A számokat ismerem – a számolást szeretem 2. – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: tanulójátékok, gyakorló feladatlap, gyakorló füzetek, oktatójáték, matematikai játékok, matekos játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: matekos játék, foglalkoztató feladatlap, tanulójáték, oktatójátékok, készségfejlesztő füzet, készségfejlesztő füzetek, játékos matematika. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Lük foglalkoztatók” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló gyakorlófüzet között lehet válogatni. A játékos matematika címkére kattintva például több mint 213 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.

Az A számokat ismerem – a számolást szeretem 2. – miniLük füzet termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Lük Mini kirakó alaplap → A számokat ismerem – a számolást szeretem 1. – miniLük füzet → Már szorozni-osztani is tudok! Fejszámolás 2. osztályos kortól – miniLük → Számolj okosan – mini LÜK feladatlapok → Tér-irány gyakorlatok – mini Lük füzet → Betűkóstolgató 2. – miniLük füzet → LÜK 24 kirakó alapkészlet → A betűktől a szavakig – miniLük olvasásfejlesztő gyakorlatok → A hangzóktól a betűkig – miniLük feladatlapok olvasás tanulásához → Már szavakat olvasok – miniLük füzet.