A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni játékokkal - Robert Fisher

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft

Kiscsoportban, iskolai osztályokban vagy akár otthon is kipróbálhatók a nyelvi, a logikai-matematikai vagy a vizuális, tér- és mozgásjátékok. Tanárok és szülők együtt "szórakozhatnak" a 7-12 éves gyerekekkel, akiknek ezáltal fejlődik többek között a szókincsük, rajz- és beszédkészségük, muzikalitásuk, logikájuk.

Cikkszám: 9980
Gyártó: Műszaki Tankönyvkiadó
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. augusztus 21.

Játék bemutatása

Több mint száz olyan játék található a műben, amelyek a gondolkodást, a tanulást, illetve a logikai és nyelvi készségeket fejlesztik. Kiscsoportban, iskolai osztályokban vagy akár otthon is kipróbálhatók a nyelvi, a logikai-matematikai vagy a vizuális, tér- és mozgásjátékok. Tanárok és szülők együtt "szórakozhatnak" a 7-12 éves gyerekekkel, akiknek ezáltal fejlődik többek között a szókincsük, rajz- és beszédkészségük, muzikalitásuk, logikájuk.

Gyártó Műszaki Tankönyvkiadó
Mely kategória? Foglalkoztató füzetek
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik
Jellege Foglalkoztató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Fejlesztő játék webáruházunkban "Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni játékokkal - Robert Fisher” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: elsősöknek, gyakorló feladatlap, oktatójáték, gyakorló füzet, gyakorló füzetek, első osztályosoknak, 1. osztályosoknak. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyakorló feladatlapok, tanulójáték, készségfejlesztő füzet, 1. osztályosok, oktatójátékok, foglalkoztató feladatlap, gyakorlófüzetek. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Gyakorló füzet, foglalkoztató” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Szakkönyvek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet böngészni. A 1. osztály címkére kattintva például több mint 24 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők, nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>