Szappangyár

Nincs raktáron
Szappangyár - 15 formát készíthetsz. A gyermekek ebben a játékban felfedezhetik a szappankészítés művészetét miközben akár egy-egy remek ajándékot is készíthetnek.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 700 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 270 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Szappangyár” névvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, alkotó játék, alkotó játékok, kézműves játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: alkotó játék, gyermekjátékok, játékok, kreatív játékok, játék, kreativitást fejlesztő játék. A fenti kreatív játék többek között a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.