Termék státusza
Ár
79 Ft - 17 581 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Barkács és kreatív alapanyagok

Barkácsol, alkot a család apraja, nagyja. Készíts madáretetőt, vagy egy új könyvjelzőt a nagyinak keresztszemöltéssel. Nézz körül nálunk a kiegészítő termékek között. Dekorálj, alkoss kedvedre. Ünnepekre készülve, vagy szülinapi meglepetésnek. A lényeg, hogy ideje korán rávezessük a gyermeket az alkotás örömére. Különösen fontos ez óvodás - kisiskolás korban, hiszen amikor idősebb korban a gyermeki képzelet ereje megkopik, a kamasznak már nincs fegyver a kezében, mellyel kreatív legyen. 

Tovább

Nincs könnyű dolgunk, mivel a napjainkban felnövő generáció - kicsit már mi magunk is - a legtöbb dolgot készen kapja. Néhány kattintással bevásárolunk, minden információhoz azonnal hozzáférünk. A papíralapú könyveket felváltják az e-bookok, a mesekönyveket a rajzfilmek, az agyunk várakozás, gondolkodás és erőfeszítés nélkül kap meg mindent. Ilyen feltételek mellett ritka kincs a kreativitás készsége, hiszen amint a mondás tartja, az az izom, melyet nem használunk, elsorvad. Ezért is fontos életben tartanunk a kreatívitást. A fejlesztéséhez nem szükséges méregdrága, nehezen beszerezhető tárgyakat beszereznünk. A kreativitás otthon kezdődik, a legegyszerűbb tárgyakkal.


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább