Termék státusza
Ár
620 Ft - 36 491 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Kreatív, kézműves játék

Az önkifejezés egyik legfontosabb eleme a kreatív, kézműves játék, amikor saját kezűleg alkotunk, hozunk létre valamit. Nincs is nagyobb öröm annál, mint mikor az elkészült munkánkban gyönyörködhetünk.
Mai unifornizálódó világunkban nagyon fontos szerepe van annak, hogy megőrizzük egyéniségünket, és érvényre juttassuk azt. A gyerekek mindennapi elfoglaltságai között fontos, hogy alkotó kreatív, tevékenységet végezzenek, minél kevesebb időt töltsenek a digitális világban. Kreatív játékainkkal, készleteinkkel, felszereléseinkkel minden korosztály számára szolgálunk olyan termékkel, aminek használatában elmélyedhetnek a gyerekek. Kézműveskedés közben rendkívül jól fejlődik a gyerekek finommotoros készsége, fantáziája, szépérzéke, miközben a gyerekek ki is kapcsolódhatnak a teljesítménykényszerből.

Áruházunk kreatív készségfejlesztő termékei kategóriánkként és korosztályonként is megtalálható, görgess lejjebb, hogy megtaláld a teljes kínálatot és bal oldalt kiválaszthatod, hogy mely korosztály, gyártó érdekel a leginkább!

Tovább

Kreatív, kézműves játékok szerepe
A kicsik fejlődésénél az egyik legfontosabb szempont, a megfelelően ingerdús környezet, hogy érzelmi, szellemi, fizikai és szociális szempontból is kiegyensúlyozottan fejlődhessenek készségeik. A megfelelő ingerdús környezet elérése viszont nem annyira egyszerű a mai rohanó világunkban. 

Ahhoz, hogy a gyermekek az alkotásra koncentrálva, elmélyedve tevékenykedjenek szükség van a megfelelő felszerelésekre is, hogy a nap folyamán megélt ingereket az alkotásaikon keresztül feldolgozhassák. Ezzel a befelé figyeléssel a személyiségük is nagymértékben fejlődik, szülőként pedig jobban megismerhetjük gyermekeinket. 

Kezdődjön a gyurmázás
Már egészen a legkisebb kortól el lehet kezdeni a gyerekek kreativitásának fejlesztését. Hiszen gondoljunk csak bele, elég ha kapnak a picik egy darab gyurmát. Nagyon gyorsan elkezdik formálni golyóvá, kukaccá, pacává. Idővel a golyókból felismerhető figurák lesznek, kukacokból pedig felismerhető emberek. Míg a gyurmázással vannak elfoglalva a gyerekek, a finommotorikus készségük fejlődik, ami előkészíti őket a megfelelő ceruzafogásra az iskolába. A gyurmázást tovább fejleszthetjük a formanyomókkal, késekkel.

Válogass a festékeink közt
A festéssel már maradandó műveket lehet készíteni, a színek világával, különböző technikákkal ismerkedni. Ha a gyerekek mindennap kapnak lehetőséget az alkotásra, kifizetődik az idő, hisz a gyermekek önállósága és magabiztossága is egyre jobban fejlődik. Ezt az időt akár az oviból haza felé sétálva is megtalálhatjuk, elég hozzá csak egy csomag aszfalt kréta.

Kreatívkészletek széles választékban
A kreatív kézműveskedés nagyszerű szórakozás nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak is akár, hisz ha közösen alkotunk az élmény még nagyobb, és a kézműveskedés tárháza kimeríthetetlen! Legyen szó varrásról, festésről, gyurmázásról, barkácskodásról webáruházunkban minden kelléket, készletet, felszerelést megtalálnak.

Legismertebb kreatív játékok gyártói, legyen szó hímzésről, festésről, barkácsolásról:
Crealign, Djeco, Sycomore, Sentosphere, Avenir Kids, CreArt, CrayonRocks, Nebulous

A kreativitásnak, készségfejlesztésnek nincs, ami gátat szabjon!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább