Ár
459 Ft - 15 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Kreatív, kézműves játék

Az önkifejezés egyik legfontosabb eleme a kreatív, kézműves játék, amikor saját kezűleg alkotunk, hozunk létre valamit. Nincs is nagyobb öröm annál, mint mikor az elkészült munkánkban gyönyörködhetünk.
Mai unifornizálódó világunkban nagyon fontos szerepe van annak, hogy megőrizzük egyéniségünket, és érvényre juttassuk azt. A gyerekek mindennapi elfoglaltságai között fontos, hogy alkotó kreatív, tevékenységet végezzenek, minél kevesebb időt töltsenek a digitális világban. Kreatív játékainkkal, készleteinkkel, felszereléseinkkel minden korosztály számára szolgálunk olyan termékkel, aminek használatában elmélyedhetnek a gyerekek. Kézműveskedés közben rendkívül jól fejlődik a gyerekek finommotoros készsége, fantáziája, szépérzéke, miközben a gyerekek ki is kapcsolódhatnak a teljesítménykényszerből.

Áruházunk kreatív készségfejlesztő termékei kategóriánkként és korosztályonként is megtalálható, görgess lejjebb, hogy megtaláld a teljes kínálatot és bal oldalt kiválaszthatod, hogy mely korosztály, gyártó érdekel a leginkább!

Tovább
Raktáron
Kedvencekhez