Romantikus séta az esőben - Számozott kifestő - Kreatív készlet

Raktáron

Legyél te is igazi művész! Kreatív és megnyugtató számozott kifestőkészlet kezdőknek is. A számok segítségével könnyedén megy az alkotás. Élénk színek és környezetbarát anyagok. A csomag tartalmazza a vásznat, az ecsetet, a festékeket. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
6 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 659 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Romantikus séta az esőben - Számozott kifestő - Kreatív készlet” terméknévvel megtalálható kreatív játék oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: színező játék, kifestő játékok, képességfejlesztő játékok, játék,  gyerekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: alkotó játék, alkotó játékok, kreativitást fejlesztő játék, állatkertes játék, kreatív játékok, kifestős játékok, kreatív játék. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok tinédzsereknek, felnőtteknek ” elnevezésű kategóriában illetve a „Márkák > Lindalime” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kreatív játék címkére kattintva pl. több mint 1336 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

romantikus-seta-az-esoben-szamozott-kifesto-kreativ-keszlet
Romantikus séta az esőben - Számozott kifestő - Kreatív készlet
6 590 Ft