5 (1 vélemény)

Mogyoró gimnasztika labda - Tatamiz

Nincs raktáron

A földimogyoró alakú gimnasztika labda tökéletes egy kis testmozgáshoz, gyakorlásához vagy a gyermek kikapcsolódásához. Ergonomikus alakjával és csúszásmentes gerincével jól tapad a talajon, így tökéletes kül- és beltéri használatra egyaránt


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 290 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 429 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Mogyoró gimnasztika labda - Tatamiz” terméknévvel listázott mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: bölcsődei eszközök, készségfejlesztő eszköz, labda, mozgásfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: mozgásfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Márkák > Tatamiz” elnevezésű kategóriában érhető el. "Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok" A következő termékcímkéket választva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz címkére kattintva például több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai és bölcsődei pedagógusok, vezetők.