Felfújható labda - Dino ball

Raktáron

Az örök kedvenc: labda! A labdával sokféleképpen lehet játszani, ketten, többen, de akár egyedül is.
Régi népi játék a mondókás és mozgásos labda elkapás. Rendkívül szórakoztató játék, de egyben sokrétű fejlesztő hatása is van.
A felfújható labdán, különböző színes dinók találhatók.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
3 720 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 372 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Felfújható labda - Dino ball” névvel megtalálható kültéri játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: udvari játék, kültéri játékok, játékok, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, udvari játékok, kerti játékok, kerti játék, gyermekjáték. A fenti kültéri játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Udvari játékok” kategóriában illetve az „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kültéri játék termékadatlapja között lehet válogatni. A kültéri játék címkére kattintva például körülbelül 466 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

felfujhato-labda-dino-ball-22-cm
Felfújható labda - Dino ball
3 720 Ft