A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Super Heroes 76131 - Bosszúállók csatája, építőjáték

Ár:
35.990 Ft
Cikkszám: 13333
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 360
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
 
Rendezd meg az izgalmas 76131 Bosszúállók csatáját, és győzd le Thanost és az Outridert ezzel a LEGO® Marvel Bosszúállók építőjáték készlettel! A Bosszúállók főhadiszállása tartalmaz egy 2-szintes irodaházat tárgyalóteremmel — ahol találsz egy asztalt titkos, fegyvert rejtő rekesszel, egy nyitható, “lézersugaras” széfet, helikopter leszállópályát, garázst, tetőtéri rugós kilövőt és kettős korongvetőket, valamint egy forgatható és billenthető radart. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ez a népszerű építőjáték készlet továbbá tartalmaz egy megépíthető játék helikoptert állítható, forgó rotorokkal, 6-korongos gyorskilövővel, valamint egy terepjárót forgó lövegtoronnyal, melyen egy kettős korongvetőt találsz. Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő jeleneteit 4 minifigurával, egy Hangya mikrofigurával, valamint Hulk és Thanos nagy, állítható figuráival.
  • Ez a megépíthető szuperhős készlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Vasembert, Marvel Kapitányt, Nebulát és 4 fegyveres Outridert, valamint Hulk és Thanos nagy, állítható figuráit és a Hangya mikrofiguráját is.
  • Ez az építőjáték tartalmazza a Bosszúállók főhadiszállását egy 2-szintes irodaházzal, helikopter leszállóhellyel és garázzsal ellátva. Emellett találsz egy helikoptert és egy terepjárót is, hogy igazán kreatív játékban legyen részed.
  • Az irodaház tartalmaz: A Bosszúállók 2 logó elemét a külső falon; forgatható és billenthető rugós kilövőt a tetőn; egy bejárattal ellátott alsó szintet, megépíthető és forgatható számítógépet és „lézersugaras” széfet; egy emeleti tárgyalótermet titkos rekesszel ellátott asztallal és forgóajtóval, mely a helikopter leszállóhelyhez vezet. Ezenkívül kiegészítő elemek is várnak rád, többek között 3 szék, 2 fegyver, 3 pohár és egy kancsó.
  • A főhadiszálláshoz tartozik még: egy helikopter leszállóhelyet 2 kettős korongvetővel és az irodaházhoz vezető híddal; a terepjáró garázsát rámpával, nyitható korláttal és egy forgatható és billenthető parabola antennával; szerszámállványt feszítővas, csavarkulcs, hegesztő és körfűrész elemekkel ellátva.
  • A helikopter egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 2 forgatható és billenthető rotorral és 6-korongos gyorskilövővel van ellátva.
  • A terepjáró tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és egy forgó lövegtornyot kettős korongvetővel, valamint egy minifigurának kialakított állóhelyet is.
  • A fegyverek között megtalálod Nebula kardját és Thanos megépíthető, dupla élű csatabárdját.
  • A kiegészítő elemek közé Marvel Kapitány 10 Energiarobbantója tartozik, a fantáziadús játék érdekében.
  • Az új Vasember minifigura, valamint Thanos és Hulk nagy figurái 2019 márciusában jelennek meg. Ezenkívül Nebula minifigurája és a Hangya mikrofigurája új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözékkel van díszítve.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az alsósok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Lego - Super Heroes 76131 - Bosszúállók csatája, építőjáték” elnevezéssel megtalálható építőjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játék, építőjátékok, konstruáló játék, műanyag építős játékok, konstrukciós játékok, építő játék, gyermekjátékok, konstrukciós játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: építőjátékok műanyagból, gyerekjátékok, konstruáló játékok, játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, építős játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában illetve a „Márkák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőjáték címkére kattintva pl. több mint 652 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.