Lego - Super Heroes

Üdvözlünk a Marvel Univerzumban! Tudod már milyen Univerzumot fogsz megépíteni a Lego készletekből?  A LEGO Super Heroes játékok tele vannak színes szereplőkkel, izgalmas kalandokkal és innovatív funkciókkal, így minden alkalommal fantasztikus, és egyedi játékélmény vár Rád. A Lego építőkocka készletekkel gyermeked életre keltheti kedvenc hőseit. A szereplők Vasember, Pókember és a többiek izgatottan várják, hogy elinduljatok a kalandra.

Görgess lejjebb és fedezd fel folyamatosan változó kínálatunkat és találd meg gyermeked számára a kedvenccé váló játékot!


 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A LEGO Super Heroes építőjátékok a szuperhősök rajongóinak készültek. A DC Comics és a Marvel univerzum legnépszerűbb hőseit sorakoztatja fel.

A LEGO Super Heroes termékvonala 2012-ben indult, köszönhetően a Marvel és DC filmek óriási sikerének. Kezdetben a már jól ismert szuperhősökre helyezték a hangsúlyt, mint Batman, Pókember, de ma már a legújabb főszereplők, mint Vasember, Thor, Shang-Chi is megtalálhatók a legújabb építőjáték szettekben. 

A Pókember a Marvel Comics világhírű képregénysorozatának első filmadaptációja, a világ talán legnépszerűbb és üzleti szempontból is a legsikeresebb szuperhősvé nőtte ki magát. Peter Parker élete nem egyszerű. Különleges képességeit egy tudományos kiállításon szerezte, ahol egy radioaktív sugárzásnak kitett pók megcsípte. Pár perc rosszullét után Peter azon kapta magát, hogy különleges képességei vannak. Fel tud mászni a falakra, előre megérzi a veszélyt. Rengeteg Pókember szett közül válogathatunk. A LEGO Támadás a Pókbarlang ellen építőjáték szettje a Pókember főhadiszállására kalauzolja el a gyerekeket, míg a Pókember Monster Truckja vs. Mysterio építőjáték egy Marvel-mega készlet, amely minden kis fiatal szuperhőst elkápráztat. 

Az utóbbi évek legkedveltebb szuperhős a Bosszúállók (Avengers) filmsorozat, melynek szereplői Vasember, Amerika Kapitány, Hulk, Thor, a Fekete Özvegy. Ennek megfelelően a LEGO kínálatában is találunk bőven választékot. A megépített szereplőkkel eljátszhatják a gyerekek a film ikonikus jeleneteit.

A LEGO-k megépítése számos készséget fejleszt. A gyerekek hagyatkozhatnak a használati útmutatóra, de saját fantáziájuknak és kreativitásuknak köszönhetően maguk által elképzelt LEGO-kat is összerakhatnak. Kiválóan fejleszti a gyerekek finommotorikus készségeit és térbeli tájékozódását, látásmódját. A már megépített LEGO-k kiváló eszközök szerepjátékhoz, történetek játszhatnak és mesélhetnek el, ezáltal a szókincsük is fejlődik.

A LEGO Super Heroes játékai között mindenki megtalálja kedvenc szuperhősét és a legkülönfélébb járműveket, helyszíneket, robotokat alkothatják meg a gyerekek. 

HA szereted a filmes játékokat, nézd meg Harry Potter, Star Wars és Disney LEGO-inkat is!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább