Lego - Classic 11014 - Kockák és járművek - építőjáték

Nincs raktáron

Ez a lenyűgöző LEGOŽ Classic Kockák és járművek, építőkészlet remek ajándék gyermekeknek, akik imádják a kézzelfogható játékot. A 9 mellékelt, inspiráló, kerék témájú építési ötlettel, és az extra építőkockákkal órákig tartó, kreatív mókát nyújt fiúknak, lányoknak, barátoknak és családoknak is. Mit rejt a doboz? Mindent, amire szükség lehet az autó, a vonat, az iskolabusz, a robot, a gördeszkás zebra, a versenyautó, a kerekesszékben ülő nyuszi, a tolható kacsa és a banángördeszkás majom megépítéséhez. Tökéletes 4 éves kortól.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
18 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 899 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra hatéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Classic 11014 - Kockák és járművek - építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, műanyag építős játékok, konstruáló játékok, építős játékok, építő játék, építő játékok, építős játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: konstrukciós játék, készségfejlesztő játék, konstrukciós játékok, építőjáték műanyagból, konstruáló játék, játékok, építőjátékok műanyagból. A fenti építőjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves óvodásoknak” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Építőjáték” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.