Lego - Classic

Fejleszd gyermeked kreativitását a LEGO Classic-készletekkel. A készletekben építési ötletek segítik a kezdő lépéseket, ezek azonban a különleges építőelemek és a klasszikus LEGO-kockák lehetséges kombinációinak csupán töredékét fedik le. És mivel a LEGO Classic számos korosztályt megszólít, az egész család önfeledten szórakozhat, és minden generáció szabadjára engedheti a képzelőerejét.

 

Szerezz be mihamarabb egy készletet és kezdődhet a családi móka!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Lego az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb építőjáték. A Lego Classic igazi időutazás a klasszikus Lego világába, mely kevesebb speciális elemmel határtalanabb lehetőségeket nyújtott. A Lego Classic fantáziadús építkezést tesz lehetővé, rendkívül jól fejleszti a gyermeke kreativitását. 

A lehetőségek határtalanok, a gyermek alkothat csodás járműveket, cuki állatok, fantasztikus épületeket vagy bármit, amit csak el tud képzelni, miközben a szem és kéz koordinációja, a finommotorikája, kreativitása, képzelőereje fejlődik.

Azoknál a gyerekeknél, akiknek az alkotás folyamatának öröme fontosabb, mint hogy elkötelezzék magukat egy készlet iránt,  remek választás lehet a Lego Classic, hiszen nagy szabadságot ad kreatív gyermeke számára, de a dobozban lévő útmutató segítségével bárki ötleteket nyerhet az alkotáshoz.

A Lego kimagasló minősége garancia arra, hogy önfeledt játékot nyújt az egész család számára.

Meguntátok a klasszikus formavilágot? Bővítsétek különböző tematikájú Legoinkkal a készleteteket, válassz további kínálatunkból. 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább