Termék státusza
Ár
50 Ft - 35 991 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Mesehős*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Újdonságok

Játék újdonságainkat találod ebben a kategóriában: azokat a játékokat, amelyek az elmúlt néhány hónapban kerültek be játékboltunk kínálatába. Webáruházunk kínálata folyamatosan frissül, melyek között az általunk már forgalmazott játékgyártók termékeit és új márkákat is találsz. Igyekszünk az adott ünnepre, eseményre évszakra felkészülni így míg tavasszal, nyáron a kerti, kültéri játékok újdonságait sorakoztatjuk fel addig a téli időszakban például a beltéren játszható új kreatív, fejlesztő játékokat. Érdemes lehet az újdonságok között keresni, ha nem tudjuk, hogy a megajándékozandó gyermeknek milyen játékai vannak, hiszen ezek az új játékok nagy valószínűséggel nem találhatóak meg még minden gyerekek polcain.

Görgess lejjebb és nézz szét legújabb játékaink között!

Tovább

Játék webáruházunk „Újdonságok” termékkategóriájában minden korosztály megtalálja a legújabb játékokat. Igyekszünk mindig a legújabb és "legtrendibb" új termékeket beszerezni. A már jól ismert gyártók mellett feltűnnek új, ismeretlen gyártók is, melyek fantasztikus termékkínálattal törnek be a magyar piacra, igyekszünk ezekből a legszélesebb választékot bemutatni. Vannak olyan márkák, amelyek termékkínálata gyorsabban újul meg, mivel ezek gyártása nem igényel hosszú átfutási időt. Egyre több gyártót inspirál új filmes, rajzfilmes játékok elkészítése is. Amint kijön egy népszerű mozifilm vagy animációs film, a gyártók elkezdik az adott film témáját szereplőit játék formájában elkészíteni, legyen az akár puzzle vagy építőjáték. Ilyenek a Harry Potter és Star Wars játékok, vagy a mesehősök között például a Jégvarázs. Újdonságok között is lehetőség van a név, ár szerint és akár a felvitel szerinti szűrésre is. 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább