5 (1 vélemény)

Label Label fa játék xilofon – kék

Raktáron

A Label Label xilofonja minden kis zeneszerető gyerek kedvenc hangszere lesz. Fejleszti a gyerekek hallását és zenei készségét.  A játék zenei hangok képzésére, alkotásra ösztönzi a gyermekeket. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
8 100 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 810 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 1 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a gyerekhangszerek és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Label Label fa játék xilofon – kék” névvel listázott gyerekhangszer adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, gyerekhangszerek, játékok, gyerek hangszer. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyerek hangszerek, gyermekhangszer, gyermekjáték, gyermekhangszerek. A fenti gyerekhangszer többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Label Label” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyerekhangszer termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekhangszer címkére kattintva pl. több mint 172 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Label_Label_fa_jatek_xilofon_kek
Label Label fa játék xilofon – kék
8 100 Ft