Label-Label Mixer szett fából - Zöld színben

Raktáron

Label-Label gyűjteményáből itt van ez a gyönyörű zöld színű konyhai mixer! Láss neki a sütésnek! Készíts egy csodaszép tortát a konyhai robotgép segítségével. Szerepjátékhoz óvodásoknak és kisiskolásoknak.
Méret: 17 cm x 11 cm x 20,7 cm
 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
10 500 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 050 Ft
Videó

 

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Label-Label Mixer szett fából - Zöld színben” elnevezéssel listázott szerepjáték oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, fiús és lányos játékok, játék, gyerekkonyhák, játékkonyhák, gyerekjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekkonyha, játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, szerepjátékok, képességfejlesztő játék, babakonyha. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékbaba > Játék konyha” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

label-label-mixer-szett-fabol-zold-szinben
Label-Label Mixer szett fából - Zöld színben
10 500 Ft