A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egyensúlyozó golyó készlet

Ár:
13.000 Ft
Cikkszám: 11040
Gyártó: Edx Education
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 131
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
Úgy működik, mint a jól ismert tojásfutó játék. Koncentráció és egyensúlyérzék szükséges, mely segíti a gyermekek testtudatának és helyes testtartásának kialakulását. Egyszerre szuper ügyességi játék és fejlesztő játék is. Főként intézmények, pedagógusok, gyógypedagógusok számára ajánljuk, de remek parti, verseny játék is lehet szülinapokon, gyerekzsúrokon.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 Koncentráció és egyensúlyérzék szükséges, mely segíti a gyermekek testtudatának és helyes testtartásának kialakulását. 
Tartalma: 6 golyó és 6 fogantyú 

Fejleszti Mozgásfejlődést
Gyártó Edx Education
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a mozgásfejlesztő eszközök és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Egyensúlyozó golyó készlet - Fejlesztő játék ” terméknévvel listázott mozgásfejlesztő eszköz termék adatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, egyensúlyozó eszközök, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, egyensúlyozós játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyerekjátékok, mozgásfejlesztő játékok, egyensúlyozó játékok, mozgást fejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszközök, játékok, egyensúlyozó eszköz. A fenti mozgásfejlesztő eszköz többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.