Ismerd meg az órát - 10 db-os készlet

Raktáron

Tanuló óra egy kis játékos tanulás kis óvodásoknak, iskolásoknak egyaránt!

A gyerekek játékosan megtanulhatják, az analóg és a digitális időt! Az órafelület mozgatható,és a mutató különböző színű, hogy a gyerekek könnyen megkülönböztessék (piros) az órát, és a perceket (kék).
A készletet 10 darab óra csomagot tartalmaz, ajánljuk óvodáknak, intézményeknek! 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
8 805 000 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 880 500 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Ismerd meg az órát - 10 db-os készlet” terméknévvel megtalálható oktatójáték adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: órás játékok, készségfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, óra tanulós játék, tanulós játék, képességfejlesztő eszköz. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő eszközök, oktatójátékok, oktató játék, óra tanulós játékok, oktató játékok. A fenti oktatójáték egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Matematikai játékok” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló oktatójáték adatlapja tekinthető meg. A játék az órával kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 26 különböző fejlesztő eszköz között böngészhetnek az iskolai, óvodai és bölcsődei vezetők, pedagógusok.

ismerd-meg-az-orat-10-db-os-keszlet
Ismerd meg az órát - 10 db-os készlet
8 805 000 Ft