Fun Play - Számoljunk rudakkal - Fejlesztő játék - Edx Education

Raktáron

A Számrúdak játék kiváló eszköz a gyerekeknek, hogy megtanulják a számok közötti hasonlóságokat, összefüggéseket, rész-egész kapcsolatát, a szorzást. Színes fából készült rúdak segítségével sokkal játékosabban és egyszerűbben sajátíthatók el a matematika alapjai. A finommotorikus készségeket is fejleszti. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
11 600 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 160 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a fejlesztő eszközök, és  gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Fun Play - Számoljunk rudakkal - Fejlesztő játék - Edx Education” névvel listázott fejlesztő eszköz adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: matekos játékok, iskolai fejlesztő eszközök, játékos matematika, matematikai játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő iskolai kellékek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: iskolai berendezések, iskolai fejlesztő eszköz, matematikai játékok, játékos matek, iskolai berendezés. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Edx Education” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. A játékos matematika kulcsszóra kattintva pl. több mint 213 különböző iskolai kellék között válogathatnak az iskolába készülő gyermeküknek iskolai felszereléseket kereső szülők.

Fun Play - Számoljunk rudakkal - Fejlesztő játék - Edx Education
Fun Play - Számoljunk rudakkal - Fejlesztő játék - Edx Education
11 600 Ft