Fun Play - Fa építőkockák - Matematikai fejlesztő játék - Edx Education

Raktáron

A Fun Play építőkockáival játékosan tanulhatják meg a matematika alapjait, illetve fejleszthetik tovább már meglévő tudásukat. A matematika olyan részeit gyakorolhatják, mint a geometria, szimmetria, különböző matematikai fogalmakkal, szögekkel, törtekkel, kerülettel ismerkedhetnek.  


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
15 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 520 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a hároméves ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 3 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Fun Play - Fa építőkockák - Matematikai fejlesztő játék - Edx Education” névvel listázott készségfejlesztő játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fejlesztő játék, kocka, készségfejlesztő játék, építő kockák, képességfejlesztő játék, építő kocka. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, fejlesztő játékok, gyerekjátékok, számok, matematikai játékok, számolás, képességfejlesztő játékok, építőkocka játékok, építőkockák. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában,továbbá a „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játékok 3-4 éves kislányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. Az építőkocka kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 29 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Fun Play_Fa_epitokockak _Matematikai_fejleszto_jatek_Edx_Education
Fun Play - Fa építőkockák - Matematikai fejlesztő játék - Edx Education
15 200 Ft