Fun Play - Gyöngy építőelemek - Fejlesztő játék - Edx Education

Raktáron

A készlet segítségével a gyerekek játékosan tanulhatnak formákról, színekről, méretről fejlesztve finommotorikus készégeiket. A játék segítségével megismerkedhetnek a matematika alapjaival. Szétválogathatják, csoportosíthatják a gyöngyöket, különféle mintákat és sorozatokat tudnak kirakni az elemekből, de használhatják saját fantáziájukat is egyedi kreációk megalkotásához.  

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
15 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 520 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Fun Play - Gyöngy építőelemek - Fejlesztő játék - Edx Education” névvel listázott építőjáték oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő eszközök, képességfejlesztő játékok, építő játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz, konstruáló játék, konstrukciós játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játék, építő játék, konstruáló játékok, építős játékok, konstrukciós játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Logika-gondolkodási művelet fejlesztő játékai” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték között lehet böngészni. Az építőjáték kulcsszóra kattintva például több mint 652 különböző fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

Fun_Play_Gyongy_epitoelemek_Fejleszto_jatek_Edx Education
Fun Play - Gyöngy építőelemek - Fejlesztő játék - Edx Education
15 200 Ft