Szortírozó Gyűrűk - Készségfejlesztő játék

Raktáron

Szortírozó Gyűrűk oktatójáték óvodásoknak, kiváló minőségben. A játék segít a csoportosítás, színfelismerés és szabályfelismerés gyakorlásában és különböző halmozok létrehozásában. 
Szortírozó gyűrű készlethez ajánljuk a járműves, vagy a házi állatos szortírozó készletet, ezáltal a játék lehetőségek kibővülnek. 
A készlet csak a gyűrűket tartalmazza. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
5 480 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 548 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Szortírozó Gyűrűk - Készségfejlesztő játék” terméknévvel listázott óvodai eszköz termékadatlapjára általában ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, óvodai fejlesztő eszköz. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: szortírozójáték, szortírozójátékok, szortírozó játékok, óvodai eszközök. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Nagymozgást, mozgáskoordinációt fejlesztő játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló óvodai eszköz adatlapja tekinthető meg. A szortírozó játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 32 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.

Szortirozo_Gyuruk_Keszsegfejleszto_jatek
Szortírozó Gyűrűk - Készségfejlesztő játék
5 480 Ft