GO POP! fidget játék (Pop it), Lila - Logikai társasjáték

Nincs raktáron

Pukk! - és a győzelmed már el is szállt! Még egy menet? Ezúttal figyelj jobban, nehogy a tiéd legyen az utolsó szó, hiszen a pont akkor lehetsz sikeres, ha NEM neked kell kipukkasztanod az utolsó buborékot!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
2 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 299 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 10 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „GO POP! fidget játék (Pop it), Sárga - Logikai társasjáték” névvel listázott játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, logikai játék, társasjáték. A fenti termék egyebek mellett az „Márkák > Fox Mind” elnevezésű kategóriában,továbbá a ,,Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek > Családi társasjátékok" nevű kategóriában érhető el.