A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ligretto (zöld) – Kártyajáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 2417
Gyártó: Schmidt
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
A Ligretto egy szórakoztató, gyors kártyajáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól 99 éves korig, mi ajánljuk már kisebbeknek is.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ez egy szórakoztató gyors kártyajáték. Gyorsabbnak kell lenned a többi játékosnál. Cél, hogy neked fogyjon el a leggyorsabban a kezedből a kártyalap. A játék menete:
Egy játékos bekiáltja, "LIGRETTO", hogy megkezdődjön a játék. Akinek van 1-es lapja, gyorsan beteszi középre. Minden játékos egyidejűleg megpróbál lapokat kijátszani a kupacából vagy a kezéből. A kijátszandó lapokat a Ligretto kupacból, a sorokból vagy a kezéből választhatja. Ha egy játékosnak nincs "1"-es lap a Ligretto kupacban és a sorokban, találhat még a kezében. Hogy megtalálja, gyorsan 3 lapot képpel felfelé leszámolja, úgy hogy a legfelső lap látható csak! Még mindig nem 1-es? Újra három lapot számolj le, ellenőrizd a legfelsőt! Amint előkerül egy „1” (mindegy melyik kupacból, melyik játékosnak), azt be kell dobni középre (akkor is, ha már van "1"-es kijátszva). Ezután minden játékos megpróbálja „lefedni” ezt az „1”-est (vagy bármelyik másik egyest, ami középre lett dobva) a sorban következő számmal, ugyanazzal a színnel – és így folyamatosan növelni kell a kijátszott lap értékét, amíg 10-ig nem növekszik fel a sorozat. MINDEN játékos játszhat ki középre lapokat, amelynek az értéke pont a kint lévő lapnál egyel nagyobb, és a színe megegyezik. A legjobb a LIGRETTO kupacból elhasználni a lapokat, mert ha az valakinek elfogyott, akkor a játéknak vége. Ezt hangos "LIGRETTO ÁLLJ!" kiáltással kell jelezni! Bonyolultnak hangzik? Pedig egyszerű! A legfontosabb dolog, hogy gyorsabb légy, mint a többi játékos. Jó szórakozást a Ligrettóóhoz – Győzzön a jobb játékos!

Játékosok száma: 2-4
Játékidő: kb. 15 perc

Gyártó Schmidt
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 8 éves kortól 99 éves korig
Jelleg Logikai, kombinációs készségfejlesztő kártyajáték
Fejleszti logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, összefüggések felismerését, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, számolási készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tízéves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Ligretto (zöld) – Kártyajáték” névvel megtalálható kártyajáték adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékkártyák, kártya játékok, képességfejlesztő játék, családi játékok, kártyajátékok, társasjátékok családoknak, családi játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, gyorsasági játékok, versenyzős játék, játék, játékok, készségfejlesztő játékok, családi társasjáték, gyors játék, gyors játékok. A fenti kártyajáték többek között a „Játékkategóriák” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló kártyajáték között lehet válogatni. A kártyajáték címkére kattintva pl. körülbelül 236 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Ligretto (zöld) – Kártyajáték terméken túl leggyakrabban az alábbi termékeket vásárolták még: • Ligretto (kék) – Kártyajáték • Ligretto (piros) – Kártyajáték • Gyümi –  Fruit-mix készségfejlesztő kártyajáték • Piatnik Rummikub (Betűs) – Logikai készséget fejlesztő játék • Quadrillion – Smartgames egyszemélyes logikai játék • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Brain Storm- Kreatív vagy? kártyajáték – Asszociációs, logikai kártyajáték • Halli Galli – Piatnik családi társasjáték • Tick Tack Bumm – Partyjáték • Solo kártyajáték – Készségfejlesztő játék.