A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ligretto (zöld) – Kártyajáték

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: 2417
Gyártó: Schmidt
Szerezhető hűségpontok: 0
A Ligretto egy szórakoztató, gyors kártyajáték! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól 99 éves korig, mi ajánljuk már kisebbeknek is.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-07-03

Játék bemutatása

Ez egy szórakoztató gyors kártyajáték. Gyorsabbnak kell lenned a többi játékosnál. Cél, hogy neked fogyjon el a leggyorsabban a kezedből a kártyalap. A játék menete:
Egy játékos bekiáltja, "LIGRETTO", hogy megkezdődjön a játék. Akinek van 1-es lapja, gyorsan beteszi középre. Minden játékos egyidejűleg megpróbál lapokat kijátszani a kupacából vagy a kezéből. A kijátszandó lapokat a Ligretto kupacból, a sorokból vagy a kezéből választhatja. Ha egy játékosnak nincs "1"-es lap a Ligretto kupacban és a sorokban, találhat még a kezében. Hogy megtalálja, gyorsan 3 lapot képpel felfelé leszámolja, úgy hogy a legfelső lap látható csak! Még mindig nem 1-es? Újra három lapot számolj le, ellenőrizd a legfelsőt! Amint előkerül egy „1” (mindegy melyik kupacból, melyik játékosnak), azt be kell dobni középre (akkor is, ha már van "1"-es kijátszva). Ezután minden játékos megpróbálja „lefedni” ezt az „1”-est (vagy bármelyik másik egyest, ami középre lett dobva) a sorban következő számmal, ugyanazzal a színnel – és így folyamatosan növelni kell a kijátszott lap értékét, amíg 10-ig nem növekszik fel a sorozat. MINDEN játékos játszhat ki középre lapokat, amelynek az értéke pont a kint lévő lapnál egyel nagyobb, és a színe megegyezik. A legjobb a LIGRETTO kupacból elhasználni a lapokat, mert ha az valakinek elfogyott, akkor a játéknak vége. Ezt hangos "LIGRETTO ÁLLJ!" kiáltással kell jelezni! Bonyolultnak hangzik? Pedig egyszerű! A legfontosabb dolog, hogy gyorsabb légy, mint a többi játékos. Jó szórakozást a Ligrettóóhoz – Győzzön a jobb játékos!

Játékosok száma: 2-4
Játékidő: kb. 15 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a felnőttek és tinédzserek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Ligretto (zöld) – Kártyajáték” névvel listázott kártyajáték adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: versenyzős játék, kártyajátékok, játék, gyors játékok, családi játékok, társasjáték családoknak, versenyzős játékok, társasjátékok családoknak. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: családi társasjátékok, képességfejlesztő játék, játékok, készségfejlesztő játék, családi társasjáték, gyermekjáték, gyerekjátékok, gyors játék, készségfejlesztő játékok. A fenti kártyajáték többek között a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A gyorsasági játék címkére kattintva például körülbelül 108 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.