Dr. Beaker - Blue Orange ügyességi társasjáték

Raktáron

Dr. Beaker - Blue Orange ügyességi társasjáték
Okos és ügyes kezű asszisztenseket keres
- ki tudja a leggyorsabban kikeverni a vegyszerek képletben megadott láncát?
Kis laboránsok vetekednek azon, ki kezeli legügyesebben a keverőpálcát: a képletet mindenki látja, mindenki mérőpoharában ott vannak az összetevők, de nem mindegy, melyik vegyszer-golyó melyik mellett áll. A feladat nem csak biztos kezet igényel: aki a golyók átpakolásának legrövidebb kombinációját találja ki, annak nagyobb esélye van a győzelemre!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
8 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 849 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenkét éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Dr. Beaker - Blue Orange ügyességi társasjáték” névvel megtalálható logikai játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: társas játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, játék, gyermekjáték, logikai játékok, finommotorika fejlesztő játék, logikát fejlesztő játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, társasjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, társas játék, játékok, társas, finommotoros játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Márkák” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Fejlesztő játékok > SNI- sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése > Figyelemzavar, motoros nyugtalanság” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Dr_Beaker_Blue_Orange_ugyessegi_tarsasjatek
Dr. Beaker - Blue Orange ügyességi társasjáték
8 490 Ft